Schilderen op New Wine 2023!

Van 22 juli t/m 28 juli samen met ongeveer zesduizend christenen één week optrekken en kamperen in Liempde, Brabant. Samen de Heer prijzen, Zijn Woord horen en elkaar ontmoeten en bemoedigen. Het was een bijzondere week waarin wij niet alleen elkaar ontmoetten, maar ook de Heer zelf. Wie er oog voor had, ging veranderd weer naar huis. Ik had het voorrecht om de hele week te schilderen in de Boekentent, in de gebedstent (Ministry tent) en één ochtend bij de Boulders (De tent met activiteiten voor kinderen van groep 7/8).

Je tempel reinigen

Ik ging verder met het schilderen van Matth. 1. De 42 personen van het voorgeslacht van Jezus.  Nr 24 Koning Hizkia was aan de beurt. Voor de geïnteresseerde onder ons in het boek Boek ‘Een schat van ongekende waarde’ staan de eerste veertien schilderijen met hun betekenis.

Het schilderij verbeeldt wat Koning Hizkia deed aan het begin van zijn leven. Zijn vader deed wat kwaad was in de ogen van de Heere. Zijn zoon Hizkia ging herstellen. Het eerste wat hij deed: de deuren van de tempel openen. De priesters en de levieten reiningen te tempel van alle onreinheid van Koning Achaz. Wij moeten ook onze tempel reinigen en alles bij het kruis brengen en  vergeving vragen aan Yeshua. Dit is het Oude en Nieuwe Testament samen. Maar ook wat er op New Wine in 2023 gebeurde! Ik mocht ook meedoen met ministry en was getuige dat mensen gereinigd, vergeven en vernieuwd werden! Hoe mooi is dit alles! Dank U Vader voor alles wat u gaf en geeft!